verhuur

Start werkjaar 2020-2021

Beste ouders van de allerbeste Kadetten,

Na nu al reeds een heel bewogen periode en levenslange herinnering aan wat we samen reeds hebben doorstaan komt nu stilaan een nieuw-gewoon op ons af. De schoolpoort heropent dinsdag opnieuw zijn deuren en 1000 leerlingen staan te popelen om hun vriendjes terug te zien.

 

We starten Kadetten ook terug op.
JOEPIE JOEPIE JOEPIE!
Dit met alle veiligheidsvoorschriften in rekening gebracht. Naast de zorg voor de gezondheid is het van immens belang dat jongeren hun ontspanning en sociale contacten niet verliezen. We mogen terug samen spelen!


 

We starten onze werking terug op zaterdag 12 september om 14u. Je kan de kalender op de achterzijde terug vinden. Opgelet: bij activiteiten buiten het lokaal zullen de 12+ een mondmasker moeten dragen. Mogen wij vragen er eentje te voorzien.

 

Het inschrijvingsgeld voor dit jaar beperken we tot €10, dit is de kostprijs van de verzekering. Voor de start de eerste deelname aan de activiteiten moeten alle leden geregistreerd zijn.
(dit hoef je maar één maal te doen). Dit doe je door naar onze website te surfen en je kinderen daar te registreren (website: https://kadettenronse.be/registreren).

 

Graag informeren wij jullie nu al reeds over het najaarsweekend. Dit gaat door in het kamphuis de Kafhoek in Maarkedal van vrijdagavond 2/10 tot en met zondagmiddag 4/10. Net over de grens met onze stad. De deelnemers zijn beperkt tot 50 personen en de deelname prijs is vastgesteld op €25 per deelnemer.

 

NIEUW dit jaar: onze Kadetten mogen zelf vriendjes meebrengen! Ga snel op zoek en schrijf hem of haar mee in!

 

 

Je kind inschrijven voor het weekend kan je doen door naar onze website te gaan of één van de leiders te informeren (website: https://kadettenronse.be/weekend)

Met de voltallige leiding kijken we er naar uit om jullie heel snel terug te zien!!!

 

Contactgegevens: Gems: 0474/42.95.22 - Vink: 0495/75.56.92

Kalender Kadetten september en oktober:

 

 

 

 

 

 

www.kadettenronse.be